• Lenteweg 11
  • 7532 RVEnschede
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afbouw Groningen

ABRO projectafbouw is een afbouwbedrijf in de omgeving van Groningen en omstreken. Wij kijken met zorg en aandacht naar jouw specifieke situatie en wensen. Hierbij helpen wij je met het realiseren van een verbouwing, afbouw of renovatie en ontzorgen wij je op alle gebieden van de verbouwing. Bij ABRO projectafbouw heb je een verbouwing zonder zorgen!

Projectafbouw in Groningen

Bij ABRO projectafbouw maken wij van iedere opdracht een uniek project. Of het nu om een grote of kleine aanpassing gaat, wij regelen de werkzaamheden altijd tot in de puntjes. Hierbij maken wij altijd gebruik van stijlvolle materialen van een hoge kwaliteit. Wij kunnen je helpen bij diverse oplossingen, waaronder systeemplafonds, vloerafwerking, projectmeubilair, custom meubilair en interieurontwerp. Wij helpen je en creëren samen een prachtige, luxe uitstraling en een duidelijk ontwerp voor jouw pand of woning!

Totaaloplossing 

Bij ABRO projectbouw vinden wij het belangrijk dat wij jouw een totaaloplossing bieden. Wij realiseren een optimaal resultaat door je te voorzien van de beste materialen en services, zonder dat er 10 busjes bij je voor de deur staan. Bij ons krijg je dan ook één contactpersoon waarbij u al jouw vragen kwijt kunt en die je kunt benaderen voor overleg. Jouw contactpersoon houdt je de hele looptijd van het project volledig op de hoogte en staat altijd voor je klaar.

Neem contact op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project in Groningen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag met een passend advies voor jouw (ver)bouwing. Op maandag tot en met vrijdag zijn wij telefonisch te bereiken van 08:00 t/m 17:00 uur via 053 – 740 01 30. Ook kun je altijd mailen naar info@abroprojectafbouw.nl.

Wij creëren de perfecte ruimte voor je

Laten we het hebben over jouw ideeën. Wij zijn veelzijdig inzetbaar met op elke discipline een expert en een planning die wendbaar is en snel schakelt. Bij ABRO krijg je één centrale aanspreekpartner voor je complete project, zodat jij niet hoeft te schakelen met tal van leveranciers.