• Lenteweg 11
  • 7532 RVEnschede
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afbouw

De afbouw of afbouwfase is de laatste fase in het bouwproces en volgt na de oplevering van het casco van het gebouw: de ruwbouw. Tijdens de ruwbouwfase wordt het geraamte van een gebouw wind- en waterdicht opgeleverd. In de afbouwfase wordt een gebouw ingericht, voorzien van de juiste materialen en gebruiksklaar opgeleverd. Echter ontstaat er vaak een misvatting tijdens de afbouwfase. Er wordt namelijk vaak gedacht dat er te weinig inspraak is, maar het tegendeel is waar.

Tijdens de afbouwfase wordt het gebouw afgewerkt en bieden we de volgende mogelijkheden: 

De afbouwfase: meer creatieve en open ruimtes

ABRO houdt rekening met de eisen van een woning, kantoor of bedrijfspand. De ruimtes worden ingedeeld op basis van veiligheid en effectiviteit. Overigens hechten steeds meer ondernemers waarde aan de creativiteit van de medewerkers. Een mix van open ruimtes en glazen wanden in combinatie met prachtig meubilair om het gewenste resultaat te bereiken. Kortom, de mogelijkheden tijdens de afbouwfase zijn enorm. 

Voorkom problemen na de ruwbouw

Tijdens de afbouw kunnen een aantal technische problemen aan het licht komen die in de ruwbouwfase zijn misgegaan. In de afbouwfase gaan we op zoek naar de juiste oplossingen, alvorens de afwerking plaatsvindt. Op deze manier wordt voorkomen dat bepaalde elementen zoals tegels die al geplaatst zijn, opnieuw geplaatst of verwijderd moeten worden. Een zorgvuldige afwerking is essentieel voor de oplevering van een nieuwe woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Eén aanspreekpunt tijdens de verbouwing

Totaalafbouw is de oplossing voor optimale ontzorging en coördinatie tijdens de afbouwfase. Eén vast aanspreekpunt die de gehele afbouwfase in goede banen leidt. Een uitstekende planning zorgt ervoor dat vergunningen tijdig aangevraagd worden, het materiaal op tijd geleverd wordt en de werkzaamheden niet door elkaar lopen. 

Bij ABRO heb je  met één persoon contact te maken die je voorziet van de juiste middelen, passend advies, de beste materialen en de beste vakmannen. Ook tijdens de montage blijft ABRO jouw aanspreekpunt. Van ontwerp tot oplevering zijn wij betrokken bij het traject en ontzorgen we je in de afbouw van jouw bedrijfsruimte! Zoek je custom meubilair voor in jouw kantoor of in jouw bedrijfspand? Of ben je enthousiast geworden van één van de andere mogelijkheden? Laat het ons weten! Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Over ons

Ons team bestaat uit bevlogen specialisten die jouw kantoor of werkomgeving op moderne wijze aankleden. Van 3D-tekening tot aan de volledige afwerking en aankleding van jouw ruimte. Wij staan voor je klaar! Bij ABRO zijn we ooit begonnen met het verrichten van timmer- en montagewerkzaamheden. Al gauw merkten we op dat er veel vraag naar totaaloplossingen was: niemand zit meer te wachten op een telefoonboek aan verschillende adressen. Wij zorgen ervoor dat je met één contactpersoon wordt voorzien van de juiste materialen, échte vakmensen en een advies op maat.

Wij creëren de perfecte ruimte voor je

Laten we het hebben over jouw ideeën. Wij zijn veelzijdig inzetbaar met op elke discipline een expert en een planning die wendbaar is en snel schakelt. Bij ABRO krijg je één centrale aanspreekpartner voor je complete project, zodat jij niet hoeft te schakelen met tal van leveranciers.