• Lenteweg 11
  • 7532 RVEnschede
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gietvloer voor op kantoor

Een vloer bij een kantoor is het eerste grote visitekaartje. Een mooie kantoorvloer straalt klasse uit. Steeds meer kantoren kiezen ervoor om een gietvloer te leggen. 

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een kunststoffen vloer zonder naden. Het geeft een strak en modern uiterlijk aan een ruimte. De vloer wordt gegoten op een ondervloer en vervolgens afgewerkt met een coating of lak. 

Voordelen van een gietvloer

Voor een kantoor heeft een gietvloer veel voordelen. Wij zetten de meest belangrijke voor u op een rijtje:

  • Demping van geluid. Dit komt de akoestiek en werkplek ten goede;
  • Makkelijk schoon te maken;
  • Je hebt geen naden;
  • Kleurvast.

Zeker de demping van het geluid en de eenvoudige wijze waarop de gietvloer schoon te maken is, zijn ontzettend grote voordelen voor een kantoor. Personeel is minder afgeleid door de verbeterde akoestiek.

Gietvloer voor op uw kantoor?

ABRO staat voor advies, begeleiding, realisatie en ontzorgen. Kortom; een verbouwing zonder zorgen. Wanneer je  een gietvloer wilt in jouw kantoor dan bent je bij ABRO aan het goede adres. Wij voorzien je van de beste materialen, services en het mooiste resultaat.

En dat niet alleen. Bij ABRO krijgt u te maken met één contactpersoon die je voorziet van passend advies voor jouw vloer, maar ook van de juiste middelen, de beste materialen en de beste vakmensen. Benieuwd? Of heb je andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij creëren de perfecte ruimte voor je

Laten we het hebben over jouw ideeën. Wij zijn veelzijdig inzetbaar met op elke discipline een expert en een planning die wendbaar is en snel schakelt. Bij ABRO krijg je één centrale aanspreekpartner voor je complete project, zodat jij niet hoeft te schakelen met tal van leveranciers.