• Lenteweg 11
  • 7532 RVEnschede
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Houten vloer kantoor

Een houten vloer bij een kantoor geeft een nette en landelijke uitstraling. Een mooie kantoorvloer straalt klasse uit. Daarnaast is het werken in een fijne omgeving natuurlijk belangrijk voor personeel. Een houten vloer op een kantoor neemt weinig tot geen vuil op waardoor de lucht veel schoner blijft. En niet geheel onbelangrijk, het is ook een duurzaam product.

Voordelen van een houten vloer

Voor een kantoor heeft een houten vloer veel voordelen. Wij zetten de meest belangrijke voor u op een rijtje:

  • Luxe en nette uitstraling;
  • Neemt weinig tot geen vuil op;
  • Zorgt voor een demping van het geluid.

Onderhoud houten vloer

Een houten vloer heeft doorgaans meer onderhoud nodig dan een beton- of pvc vloer. In principe maakt het hierbij niet uit wat het type hout is. Belangrijk is wel dat je op kantoor rekening houdt met de kantoormeubels. Stoelen met wieltjes voorkomen bijvoorbeeld krassen.

PVC vloer voor op kantoor?

ABRO staat voor advies, begeleiding, realisatie en ontzorgen. Kortom; een verbouwing zonder zorgen. Wanneer je een houten wilt in jouw kantoor dan ben je bij ABRO aan het goede adres. Wij voorzien je van de beste materialen, services en het mooiste resultaat.

En dat niet alleen. Bij ABRO krijg je te maken met één contactpersoon die je voorziet van passend advies voor jouw vloer, maar ook van de juiste middelen, de beste materialen en de beste vakmensen. Benieuwd? Of heb je andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij creëren de perfecte ruimte voor je

Laten we het hebben over jouw ideeën. Wij zijn veelzijdig inzetbaar met op elke discipline een expert en een planning die wendbaar is en snel schakelt. Bij ABRO krijg je één centrale aanspreekpartner voor je complete project, zodat jij niet hoeft te schakelen met tal van leveranciers.