• Lenteweg 11
  • 7532 RVEnschede
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kantoorwanden

Kantoorwanden

Kantoorwanden zijn een belangrijk onderdeel om de productiviteit van je medewerkers een boost te geven. Een mix van transparantie en privacy is dé trend van nu. Hierdoor kiezen steeds meer bedrijven voor een moderne uitstraling met glazen kantoorwanden en open ruimtes, maar hier staat een akoestische uitdaging lijnrecht tegenover.

Dé trend van nu

Een moderne open kantoorinrichting is niet meer weg te denken in de hedendaagse tijd. Een open werkruimte zorgt voor meer licht, creativiteit en flexibiliteit. Daarnaast kan een transparante werkomgeving ook voor een prettige werksfeer hebben. Medewerkers worden op deze manier niet weggestopt in hokjes en zijn dus gemakkelijker te bereiken.  Echter zit er ook een keerzijde aan deze open ruimtes en flexibele werksfeer.

Modern, maar ook akoestisch

Een moderne uitstraling met een transparante werkomgeving kan voor veel overlast en bewegingen op de werkvloer zorgen. Dit is niet alleen nadelig voor de productiviteit. Langdurige blootstelling aan geluiden kan voor vermoeidheid en gehoorbeschadiging zorgen, ook op het kantoor. Voor een moderne kantoorruimte is het daarom essentieel om een juiste mix van akoestische materialen en glazen kantoorwanden te vinden. 

Het is essentieel om de juiste mix van akoestische materialen en glazen kantoorwanden te vinden

Wat is belangrijk voor een goede kantoorwand? 

Veiligheid, akoestiek en ventilatie zijn de belangrijkste criteria voor een goede kantoorwand. Veilige montage en brandveiligheid staan natuurlijk voorop. Alleen van een akoestisch probleem is pas sprake zodra je er last van hebt. Onze ervaren medewerkers denken graag mee met akoestische oplossingen voor jouw bedrijfspand. Tot slot zijn ook de ventilatiemogelijkheden erg belangrijk in deze tijd. Tijdens de montage zorgen we voor de juiste ventilatie tussen de ruimtes, maar er bestaan ook geïntegreerde oplossingen voor ventilatie door de wand. 

Geïnteresseerd in gratis advies? 

ABRO Projectafbouw is al ruim 20 jaar actief op gebied van interieurontwerp en afbouwwerkzaamheden. Ben jij geïnteresseerd in een moderne en akoestische werkomgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij creëren de perfecte ruimte voor je

Laten we het hebben over jouw ideeën. Wij zijn veelzijdig inzetbaar met op elke discipline een expert en een planning die wendbaar is en snel schakelt. Bij ABRO krijg je één centrale aanspreekpartner voor je complete project, zodat jij niet hoeft te schakelen met tal van leveranciers.