• Lenteweg 11
  • 7532 RVEnschede
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe custom meubilair kan bijdragen aan jouw merk en het moraal van je werknemers

Custom meubilair, eigenlijk vrijwel alle grote bedrijven omarmen het! Waarom? Omdat ze elke kans om de efficiëntie van de medewerker te verbeteren en de merkbeleving te vergroten met beide handen aanpakken! In deze blog lichten wij de drie voornaamste redenen uit waarom custom meubilair een fantastische manier is om je merkbeleving te vergroten, evenals de efficiëntie en het moreel van je personeel!

Trots

Je wil natuurlijk dat je medewerkers blij en trots zijn om voor jouw bedrijf te werken. Trotse medewerkers zijn productievere medewerkers. Wanneer u de custom meubilair op maat implementeert, kunt u de meubels afstemmen op de persoonlijkheden en voorkeuren van uw medewerkers. Daardoor voelen ze zich gewaardeerd en waardevol. Wanneer werknemers het gevoel hebben dat ze een belangrijk onderdeel van het bedrijf zijn, is de kans groter dat ze harder werken om je bedrijf succesvol te maken.

Ruimtelijkheid

Je kantoor heeft maar zoveel ruimte. Het gebruik van standaard meubilair kan het moeilijk maken om een ​​plek te vinden waar alles past, waardoor het kantoor een rommelige uitstraling kan krijgen. Op maat gemaakte meubels worden aangemeten op locatie, zodat jij het meest kunt halen uit de beschikbare kantoorruimte, zodat alles precies goed past en mogelijk meer ruimte opent, waardoor u zich gemakkelijker door het kantoor kunt verplaatsen.

Brand building

Een van de leukste voordelen van op maat gemaakte meubels is branding. Bedrijven besteden veel aandacht aan branding en proberen op alle facetten zo een eigenzinnige en herkenbare uitstraling te hebben. Uw kantoormeubilair moet daar deel van uitmaken! Met op maat gemaakte meubels kunt je je bedrijfskleuren en -logo op een leuke en speelse manier laten terug komen.

Wij zorgen voor meubilair van hoge kwaliteit dat speciaal voor u op maat is gemaakt. Wij ontwerpen naar aanleiding van uw wensen en eisen. Hiermee kunt u een prachtige, luxe uitstraling creëren. Dankzij alle verschillende mogelijkheden in kleuren, materialen en formaten, is er een enorm scala aan mogelijkheden om uit te kiezen voor uw custom meubilair. De op maat gemaakte producten worden volledig afgewerkt, geleverd en geplaatst in uw ruimte.

Onze interieurspecialisten hebben al vele ruimtes functioneel ingevuld. Van tafels tot banken en van een balie tot een perfecte ambiance. ABRO helpt u met het invullen van uw bedrijfsruimte. Wij werken met gecertificeerde partners die niet alleen uw wensen realiseren maar ook goede kwaliteit leveren op het gebied van ontwerp en custom meubilair. Alle materialen die we gebruiken zijn van hoge kwaliteit en onze ontwerpers zorgen ervoor dat uw ruimte een geheel nieuw gezicht krijgt.

Bent u opzoek naar op maat gemaakt meubilair? Wij helpen u met het ontwerp en de realisatie van uw custom meubilair. Uw ruimte wordt volledig naar uw wens ingericht. Wij produceren en monteren het maatwerk meubilair voor u en zorgen ervoor dat het netjes afgewerkt wordt! Met ons als aanspreekpunt voor al uw werkzaamheden, heeft u alles overzichtelijk op een plek! Aarzel niet en neem gerust contact met ons op!

Wij creëren de perfecte ruimte voor je

Laten we het hebben over jouw ideeën. Wij zijn veelzijdig inzetbaar met op elke discipline een expert en een planning die wendbaar is en snel schakelt. Bij ABRO krijg je één centrale aanspreekpartner voor je complete project, zodat jij niet hoeft te schakelen met tal van leveranciers.