• Lenteweg 11
  • 7532 RVEnschede
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Custom meubilair

Zoekt u een meubilair voor uw woning of bedrijfspand? ABRO helpt u met het vinden van een passende oplossing voor uw situatie. Wij voorzien uw ruimte van passend meubilair en een luxe uitstraling. Samen met u zorgen we ervoor dat dit aansluit bij uw wensen en eisen. Omdat (ver)bouwen genoeg stress geeft, zijn wij uw contactpersoon die alles afstemt op uw specifieke wensen. Dit zorgt voor overzicht en gemak tijdens het (ver)bouwen!

Meubilair op maat

Bent u opzoek naar op maat gemaakt meubilair? Wij helpen u met het ontwerp en de realisatie van uw custom meubilair. Uw ruimte wordt volledig naar uw wens ingericht. Wij produceren en monteren het maatwerk meubilair voor u en zorgen ervoor dat het netjes afgewerkt wordt! Met ons als aanspreekpunt voor al uw werkzaamheden, heeft u alles overzichtelijk op een plek!

Wij zorgen voor meubilair van hoge kwaliteit dat speciaal voor u op maat is gemaakt. Wij ontwerpen naar aanleiding van uw wensen en eisen. Hiermee kunt u een prachtige, luxe uitstraling creëeren. Dankzij alle verschillende mogelijkheden in kleuren, materialen en formaten, is er een enorm scala aan mogelijkheden om uit te kiezen voor uw custom meubilair. De op maat gemaakte producten worden volledig afgewerkt, geleverd en geplaatst in uw ruimte. 

Specialisten 

Onze interieur specialisten hebben al vele ruimtes functioneel ingevuld. Van tafels tot banken en van een balie tot een perfecte ambiance. ABRO helpt u met het invullen van uw bedrijfsruimte. Wij werken met gecertificeerde partners die niet alleen uw wensen realiseren maar ook goede kwaliteit leveren op het gebied van ontwerp en custom meubilair. Alle materialen die we gebruiken zijn van hoge kwaliteit en onze ontwerpers zorgen ervoor dat uw ruimte een geheel nieuw gezicht krijgt.

Over ABRO 

ABRO afbouw is ontstaan vanuit de vraag naar totaaloplossingen. De vraag naar het ontzorgd worden tijdens het (ver)bouwen en één aanspreekpunt wordt steeds groter. Eén persoon die u voorziet van de juiste middelen, passend advies, de beste materialen en de beste vakmannen. Ook tijdens de montage blijft ABRO uw aanspreekpunt. Van ontwerp tot oplevering zijn wij betrokken bij het traject en ontzorgen we u in de afbouw van uw ruimte of woning! Zoekt u custom meubilair voor in uw woning of in uw bedrijfspand? Of bent u enthousiast geworden van één van de andere mogelijkheden? Laat het ons weten! Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Wij creëren de perfecte ruimte voor je

Laten we het hebben over jouw ideeën. Wij zijn veelzijdig inzetbaar met op elke discipline een expert en een planning die wendbaar is en snel schakelt. Bij ABRO krijg je één centrale aanspreekpartner voor je complete project, zodat jij niet hoeft te schakelen met tal van leveranciers.