• Lenteweg 11
  • 7532 RVEnschede
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Designwanden

Designwanden

ABRO is een specialist in het ontwerpen van complete ruimtes met aandacht voor Design Wanden. Ons team zorgt voor een gedetailleerde analyse van alle elementen in uw bedrijfsruimte of woning, waarbij we rekening houden met uw wandafwerking, designwensen en gebruikersgemak. Bij ABRO streven we altijd naar de perfecte balans tussen design en comfort. Wilt u een op maat gemaakte designwand? ABRO biedt de juiste oplossing voor uw ruimte of woning. Neem contact met ons op voor een passend advies over uw Designwanden.

De voordelen van een designwand

Met een designwand krijgt uw ruimte in een handomdraai een geheel nieuwe uitstraling. ABRO realiseert deze makkelijke en snelle oplossing graag voor u. Het moderne en strakke eindresultaat van een designwand draagt bij aan de vernieuwde sfeer binnen de ruimte. Het grootste voordeel van een designwand is dat het volledig op maat te ontwerpen is naar uw eigen smaak en daarmee naadloos aansluit op uw interieur. Ontdek nu de mogelijkheden van een op maat gemaakte designwand bij ABRO!

ABRO realiseert uw wensen

ABRO verzorgt het complete ontwerp, de levering en de montage van uw Designwand, ongeacht het materiaal – of het nu gaat om beton, kunststof, spiegelglas of een ander materiaal. Bij ons heeft u één vast aanspreekpunt, die alles afstemt op uw specifieke wensen. Dit zorgt voor overzicht en gemak tijdens het bouwproces. Ervaar zelf hoe eenvoudig het is om uw droom-inrichting te realiseren met ABRO.

Gecertificeerde partners 

ABRO werkt samen met de beste partners op het gebied van glaswanden en wij zorgen dat u één aanspreekpunt heeft. U vertelt uw wensen en wij realiseren dit voor u. Of het nu gaat om een systeemwand, glaswand of designwand, wij regelen het. Door intensieve en professionele samenwerking tussen ABRO en haar partners is het altijd mogelijk om een oplossing voor u te realiseren. De materialen zijn van hoge kwaliteit en onze ontwerpers zorgen ervoor dat uw ruimte een geheel nieuw gezicht krijgt.

Over ABRO 

ABRO afbouw is ontstaan vanuit de vraag naar totaaloplossingen. De vraag naar het ontzorgd worden tijdens het (ver)bouwen en één aanspreekpunt wordt steeds groter. Eén persoon die u voorziet van de juiste middelen, passend advies, de beste materialen en de beste vakmannen. Ook tijdens de montage blijft ABRO uw aanspreekpunt. Van ontwerp tot oplevering zijn wij betrokken bij het traject en ontzorgen we u in de afbouw van uw ruimte of woning!

Wij creëren de perfecte ruimte voor je

Laten we het hebben over jouw ideeën. Wij zijn veelzijdig inzetbaar met op elke discipline een expert en een planning die wendbaar is en snel schakelt. Bij ABRO krijg je één centrale aanspreekpartner voor je complete project, zodat jij niet hoeft te schakelen met tal van leveranciers.