• Lenteweg 11
  • 7532 RVEnschede
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Designwanden

Designwanden

ABRO is gespecialiseerd in het ontwerpen van complete ruimtes met designwanden. We kijken met zorg en aandacht naar alle elementen van uw (bedrijfs)ruimte of woning. Zo kijken wij onder andere naar uw wensen van wandafwerking, design en gebruikersgemak. Wij zijn altijd op zoek naar de perfecte balans tussen design en comfort. Zoekt u een designwand op maat? ABRO helpt u met een passende designwand voor uw ruimte of woning. 

De voordelen van een designwand

Een designwand kan uw hele ruimte een nieuw gezicht geven. Het is een makkelijke en snelle oplossing die we graag voor u realiseren. Een designwand zorgt naast een modern en strak eindresultaat ook voor een nieuwe uitstraling binnen de ruimte. Het grootste voordeel van een designwand is dat het helemaal te ontwerpen is naar eigen smaak zodat het aansluit bij uw interieur!

ABRO realiseert uw wensen

ABRO zorgt ervoor dat uw designwand, van beton, kunststof, spiegelglas, of een ander materiaal volledig ontworpen, geleverd en gemonteerd wordt. Wij zorgen ervoor dat u één contactpersoon heeft die alles afstemt op uw specifieke wensen. Dit zorgt voor overzicht en gemak tijdens het (ver)bouwen!

Gecertificeerde partners 

ABRO werkt samen met de beste partners op het gebied van glaswanden en wij zorgen dat u één aanspreekpunt heeft. U vertelt uw wensen en wij realiseren dit voor u. Of het nu gaat om een systeemwand, glaswand of designwand, wij regelen het. Door intensieve en professionele samenwerking tussen ABRO en haar partners is het altijd mogelijk om een oplossing voor u te realiseren. De materialen zijn van hoge kwaliteit en onze ontwerpers zorgen ervoor dat uw ruimte een geheel nieuw gezicht krijgt.

Over ABRO 

ABRO afbouw is ontstaan vanuit de vraag naar totaaloplossingen. De vraag naar het ontzorgd worden tijdens het (ver)bouwen en één aanspreekpunt wordt steeds groter. Eén persoon die u voorziet van de juiste middelen, passend advies, de beste materialen en de beste vakmannen. Ook tijdens de montage blijft ABRO uw aanspreekpunt. Van ontwerp tot oplevering zijn wij betrokken bij het traject en ontzorgen we u in de afbouw van uw ruimte of woning!

Wij creëren de perfecte ruimte voor je

Laten we het hebben over jouw ideeën. Wij zijn veelzijdig inzetbaar met op elke discipline een expert en een planning die wendbaar is en snel schakelt. Bij ABRO krijg je één centrale aanspreekpartner voor je complete project, zodat jij niet hoeft te schakelen met tal van leveranciers.