• Lenteweg 11
  • 7532 RVEnschede
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Glaswanden kantoor

Glazen kantoorwanden de trend van 2022

Transparantie, ruimtelijkheid en een open werksfeer zijn niet meer weg te denken in de hedendaagse bedrijfscultuur. Het staat voor openheid en eerlijkheid naar klanten, leveranciers en collega’s. Glazen wanden zijn daarom niet meer weg te denken binnen jouw organisatie.

ABRO is dé specialist in glazen wanden op maat voor jouw kantoorruimte. Iedere verbouwing of verhuizing staan onze specialisten stil bij de indeling van jouw organisatie. Ieder project is een nieuwe uitdaging: Een stille vergaderruimte of juist een glazen afscheiding van de kantine? Bij ABRO kijken we graag samen naar de perfecte oplossing voor jouw ruimte.

Benieuwd naar onze projecten?

Waarom glazen wanden voor je kantoor? 

Glazen wanden zijn niet alleen super modern, ze zorgen ook voor ruimtelijkheid en transparantie binnen jouw bedrijfsruimte. Dit bevordert de communicatie en samenwerking binnen de organisatie en tevens lijkt je kantoor veel groter! Ook zijn glazen kantoorwanden eenvoudiger schoon te maken dan wanden van gips en hout. 

 

 

Haal het optimale uit jouw glazen kantoorwanden

De voordelen van glaswanden kunnen optimaal benut worden door middel van de juiste indeling. Onze specialisten denken tijdens het interieurontwerp al mee over jouw aanstaande verbouwing. Op welke manier worden wanden geplaatst? Hoe zorg je voor een optimaal daglicht door het gehele pand? En hoe creëer je nou alsnog privacy in een open kantoorruimte? Wij kijken graag samen naar een passende oplossing voor jouw kantoor.

Eén contactpersoon voor al jouw communicatie

Voor ieder project is er één contactpersoon die jouw volledige verbouwing onder handen neemt. Van het plaatsen van glaswanden tot aan de volledige afwerking van jouw kantoorpand. Bij ABRO ontnemen wij al jouw zorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij creëren de perfecte ruimte voor je

Laten we het hebben over jouw ideeën. Wij zijn veelzijdig inzetbaar met op elke discipline een expert en een planning die wendbaar is en snel schakelt. Bij ABRO krijg je één centrale aanspreekpartner voor je complete project, zodat jij niet hoeft te schakelen met tal van leveranciers.