• Lenteweg 11
  • 7532 RVEnschede
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Glaswanden

Zoekt u een glaswand op maat? ABRO helpt u met een passende glaswand voor uw ruimte of woning. ABRO zorgt ervoor dat uw glaswand geleverd en gemonteerd wordt, volledig aangepast naar uw wensen. Wij zorgen ervoor dat u één contactpersoon heeft die alles afstemt op uw specifieke wensen. Dit zorgt voor overzicht en gemak tijdens het (ver)bouwen!

De voordelen van een glaswand

Een glazen wand is naast modern ook nog eens enorm makkelijk. Een van de grootste voordelen van een glaswandoplossing is een strak en transparant eindresultaat. Ook vergroot een glaswand optisch de ruimte. Een glaswand zorgt voor een verbinding met de naastgelegen ruimte of tuin. Dit creëert een compleet andere uitstraling binnen de ruimte. Naast deze voordelen is het ook enorm onderhoudsvriendelijk en hygiënisch.

Gelaagd /gehard glas

Wij werken met gecertificeerde partners die niet alleen uw wensen realiseren maar ook goede kwaliteit leveren. Het glas dat gebruikt wordt voor glaswanden is gehard glas en is daardoor super sterk. Ook is een glaswand in verschillende kleuren te verkrijgen zodat het altijd matcht bij uw interieur. Onze medewerkers verzorgen u graag van passend advies.

Gecertificeerde partners 

ABRO werkt samen met de beste partners op het gebied van glaswanden en wij zorgen dat u één aanspreekpunt heeft. U vertelt uw wensen en wij realiseren dit voor u. Of het nu gaat om een systeemwand, glaswand of designwand, wij regelen het voor u. Door intensieve en professionele samenwerking tussen ABRO en haar partners is het altijd mogelijk om een oplossing voor u te realiseren.

Over ABRO 

ABRO afbouw is ontstaan vanuit de vraag naar totaaloplossingen. De vraag naar het ontzorgd worden tijdens het (ver)bouwen en één aanspreekpunt wordt steeds groter. Eén persoon die u voorziet van de juiste middelen, passend advies, de beste materialen en de beste vakmannen. Ook tijdens de montage blijft ABRO uw aanspreekpunt. Van ontwerp tot oplevering zijn wij betrokken bij het traject en ontzorgen we u in de afbouw van uw ruimte of woning!

Wij creëren de perfecte ruimte voor je

Laten we het hebben over jouw ideeën. Wij zijn veelzijdig inzetbaar met op elke discipline een expert en een planning die wendbaar is en snel schakelt. Bij ABRO krijg je één centrale aanspreekpartner voor je complete project, zodat jij niet hoeft te schakelen met tal van leveranciers.