• Lenteweg 11
  • 7532 RVEnschede
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Glazen systeemwanden

Glazen systeemwanden

Structuur, orde en rust zijn cruciale factoren die bijdragen aan een productieve werkomgeving. Je wilt immers jouw werknemers alle handvatten geven om een productieve dag te draaien! Hierom zijn (glazen) systeemwanden dé ideale oplossing voor jouw kantoor. 

ABRO is hét bedrijf op gebied van (glazen) systeemwanden. Iedere verbouwing of verhuizing staan onze specialisten stil bij de indeling van jouw bedrijf. Of u nou transparantie en ruimte wil creëren met onze systeemwanden van glas, of juist de ruimte iets wil verkleinen en privacy creëren met onze systeemwanden van gips. Bij ABRO zijn de mogelijkheden met systeemwanden eindeloos.

Benieuwd naar de projecten van bedrijven die u voor gingen?

Waarom heb jij glazen systeemwanden nodig? 

Systeemwanden zijn niet alleen ontzettend praktisch voor vergroten of verkleinen van je kantoorruimte, ze zorgen ook nog eens voor verbeterde akoestiek, brandveiligheid en energiezuinigheid van je bedrijf. Daarnaast zijn systeemwanden ook een ontzettend pragmatische oplossing voor het onzichtbaar wegwerken van kabels.

Het meeste uit uw systeemwanden halen

De voordelen van (glazen) systeemwanden kunnen geoptimaliseerd worden door ze op de juiste manier in te delen. Hiervoor staat een team van specialisten voor u klaar, zodat ook u het meeste haalt uit uw systeemwanden! Op welke manier worden wanden geplaatst? Hoe delen we de wanden zo efficiënt mogelijk in? Wij kijken graag samen naar een passende oplossing voor jouw kantoor. 

Eén vast aanspreekpunt die uw project regelt!

Voor ieder project is er één contactpersoon die jouw volledige verbouwing onder handen neemt. Van het plaatsen van de (glazen) systeemwanden tot aan de volledige afwerking van jouw kantoorpand. Bij ABRO ontnemen wij al jouw zorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Wij creëren de perfecte ruimte voor je

Laten we het hebben over jouw ideeën. Wij zijn veelzijdig inzetbaar met op elke discipline een expert en een planning die wendbaar is en snel schakelt. Bij ABRO krijg je één centrale aanspreekpartner voor je complete project, zodat jij niet hoeft te schakelen met tal van leveranciers.