• Lenteweg 11
  • 7532 RVEnschede
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Projectmeubilair

Wat is projectmeubilair?

Projectmeubilair, de naam zegt het eigenlijk al; projectmeubilair is meubilair dat gebruikt wordt bij projectafbouw. Het is tevens meubilair van hogere kwaliteit, bedoeld om langer mee te gaan. ABRO Projectafbouw levert altijd meubilair van de hoogste kwaliteit. Daarnaast kunt u op ons rekenen in het ontzorgen van de gehele verzorging van uw projectafbouw. Kijk hier wat wij eventueel nog meer voor u kunnen betekenen.

Invullen bedrijfsruimte

Het invullen van een bedrijfsruimte is een moeilijke klus. Het moet er stijlvol uitzien, maar bovenal ook functioneel zijn. Het gaat niet alleen om een fijne en overzichtelijke werkplek, maar ook om een veilige werkplek. ABRO verzorgt het hele interieur, maar ook het projectmeubilair van deze ruimtes. Daarnaast denken we ook na over de akoestiek van de ruimte en zelfs de brandveiligheid.

Invullen bedrijfsruimte

Het invullen van een bedrijfsruimte is een moeilijke klus. Het moet er stijlvol uitzien, maar bovenal ook functioneel zijn. Het gaat niet alleen om een fijne en overzichtelijke werkplek, maar ook om een veilige werkplek. ABRO verzorgt het hele interieur, maar ook het projectmeubilair van deze ruimtes. Daarnaast denken we ook na over de akoestiek van deze ruimte en zelfs de brandveiligheid.

Over ABRO 

ABRO afbouw is ontstaan vanuit de vraag naar totaaloplossingen. De vraag naar het ontzorgd worden tijdens het (ver)bouwen en één aanspreekpunt wordt steeds groter. Eén persoon die u voorziet van de juiste middelen, passend advies, de beste materialen en de beste vakmannen. Ook tijdens de montage blijft ABRO uw aanspreekpunt. Van ontwerp tot oplevering zijn wij betrokken bij het traject en ontzorgen we u in de afbouw van uw ruimte of woning. Denkt u na over het aanschaffen of laten plaatsen van projectmeubilair in uw bedrijfspand? Of bent u enthousiast geworden van één van de andere mogelijkheden? Laat het ons weten! Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Wij creëren de perfecte ruimte voor je

Laten we het hebben over jouw ideeën. Wij zijn veelzijdig inzetbaar met op elke discipline een expert en een planning die wendbaar is en snel schakelt. Bij ABRO krijg je één centrale aanspreekpartner voor je complete project, zodat jij niet hoeft te schakelen met tal van leveranciers.