• Lenteweg 11
  • 7532 RVEnschede
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vloerafwerking

Er zijn enorm veel mogelijkheden voor een vloerafwerking. ABRO helpt u met een passende oplossing voor uw ruimte of woning. Wij zorgen ervoor dat uw vloer volledig wordt ontworpen, geleverd en afgewerkt. In deze periode zijn wij uw contactpersoon die alles afstemt op uw specifieke wensen. Wel zo overzichtelijk en makkelijk tijdens het (ver)bouwen!

Altijd een passende vloer

Bent u opzoek naar een passende vloer voor in uw woning of bedrijf? Of bent u aan het (ver)bouwen? De vloerafwerking is een belangrijk onderdeel van uw ruimte en kent enorm veel mogelijkheden. Van een gietvloer tot PVC en van hout tot steen. Wat zijn de voordelen en waar moet u op letten tijdens het kiezen?

Luxueus of functioneel

Of u nu kiest voor gebruiksgemak of een passend design, ABRO helpt u met een passende oplossing voor u. De bestemming van een ruimte is natuurlijk van groot belang bij het uitkiezen van een vloer. ABRO heeft hier veel ervaring mee en voorziet u altijd van het beste advies. Voor elke woon- of werksituatie is er een passende vloer te vinden. Denkt bijvoorbeeld aan een decoratieve woonkamervloer van industrieel woonbeton of een functionele, slijtvaste bedrijfsvloer met een lange levensduur. Ook als er hoge eisen worden gesteld aan een nieuwe vloer op het gebied van hygiëne of een snelle en eenvoudige reiniging, helpen wij u met de beste oplossing.

ABRO realiseert uw wensen

Wij werken met gecertificeerde partners die niet alleen uw wensen realiseren maar ook goede kwaliteit leveren op het gebied van vloerafwerking. Alle materialen die we gebruiken zijn van hoge kwaliteit en onze ontwerpers zorgen ervoor dat uw ruimte een geheel nieuw gezicht krijgt.

Over ABRO 

ABRO afbouw is ontstaan vanuit de vraag naar totaaloplossingen. De vraag naar het ontzorgd worden tijdens het (ver)bouwen en één aanspreekpunt wordt steeds groter. Eén persoon die u voorziet van de juiste middelen, passend advies, de beste materialen en de beste vakmannen. Ook tijdens de montage blijft ABRO uw aanspreekpunt. Van ontwerp tot oplevering zijn wij betrokken bij het traject en ontzorgen we u in de afbouw van uw ruimte of woning! Wilt u een vloer laten plaatsen in uw woning of in uw bedrijfspand? Of bent u enthousiast geworden van één van de andere mogelijkheden? Laat het ons weten! Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Wij creëren de perfecte ruimte voor je

Laten we het hebben over jouw ideeën. Wij zijn veelzijdig inzetbaar met op elke discipline een expert en een planning die wendbaar is en snel schakelt. Bij ABRO krijg je één centrale aanspreekpartner voor je complete project, zodat jij niet hoeft te schakelen met tal van leveranciers.