• Lenteweg 11
  • 7532 RVEnschede
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vloerafwerking

Een passende vloerafwerking is essentieel voor het totale plaatje van uw woning of bedrijfsruimte. ABRO staat voor u klaar om de perfecte vloeroplossing te bieden die aansluit op uw unieke behoeften. Wij verzorgen het volledige traject: van ontwerp tot levering en afwerking van uw vloer. Gedurende dit proces zijn wij uw centrale aanspreekpunt, zodat u altijd helderheid heeft over de voortgang en aanpassingen op basis van uw wensen.

Vind de Ideale Vloerafwerking

Zoekt u de ideale vloerafwerking voor uw woning of bedrijfsruimte? Of bent u bezig met een (ver)bouwproject? De keuze voor de juiste vloerafwerking is cruciaal. Of u nu denkt aan een strakke gietvloer, duurzaam PVC, natuurlijk hout of robuuste steen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar welke voordelen bieden ze en wat zijn de overwegingen bij het maken van uw keuze?

Elegantie of Praktisch Gemak

Bij het kiezen van een vloerafwerking spelen zowel esthetiek als functionaliteit een rol. ABRO begrijpt dit als geen ander. Afhankelijk van de bestemming van de ruimte, bieden wij advies op maat. Of het nu gaat om een stijlvolle woonkamervloer van industrieel woonbeton of een duurzame bedrijfsvloer die bestand is tegen slijtage. Zelfs voor ruimtes met specifieke eisen zoals hygiëne of eenvoudig onderhoud, hebben wij de optimale vloeroplossing.

Kwaliteitsgarantie van ABRO

Samenwerken met ABRO betekent kiezen voor topkwaliteit. Wij werken nauw samen met gecertificeerde partners die gespecialiseerd zijn in hoogwaardige vloerafwerking. Alle materialen die we inzetten zijn van de beste kwaliteit, en onze professionals zorgen ervoor dat uw ruimte een complete metamorfose ondergaat.

Over ABRO 

ABRO afbouw is ontstaan vanuit de vraag naar totaaloplossingen. De vraag naar het ontzorgd worden tijdens het (ver)bouwen en één aanspreekpunt wordt steeds groter. Eén persoon die u voorziet van de juiste middelen, passend advies, de beste materialen en de beste vakmannen. Ook tijdens de montage blijft ABRO uw aanspreekpunt. Van ontwerp tot oplevering zijn wij betrokken bij het traject en ontzorgen we u in de afbouw van uw ruimte of woning! Wilt u een vloer laten plaatsen in uw woning of in uw bedrijfspand? Of bent u enthousiast geworden van één van de andere mogelijkheden? Laat het ons weten! Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Wij creëren de perfecte ruimte voor je

Laten we het hebben over jouw ideeën. Wij zijn veelzijdig inzetbaar met op elke discipline een expert en een planning die wendbaar is en snel schakelt. Bij ABRO krijg je één centrale aanspreekpartner voor je complete project, zodat jij niet hoeft te schakelen met tal van leveranciers.