• Lenteweg 11
  • 7532 RVEnschede
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een verbouwing zonder zorgen.

Ons team bestaat uit bevlogen specialisten die jouw kantoor of werkomgeving op moderne wijze aankleden. Van 3D-tekening tot aan de volledige afwerking en aankleding van jouw ruimte. Wij staan voor je klaar!

Eén contactpersoon tijdens de gehele verbouwing

Bij ABRO zijn we ooit begonnen met het verrichten van timmer- en montagewerkzaamheden. Al gauw merkten we op dat er veel vraag naar totaaloplossingen was: niemand zit meer te wachten op een telefoonboek aan verschillende adressen. Wij zorgen ervoor dat je met één contactpersoon wordt voorzien van de juiste materialen, échte vakmensen en een advies op maat.

Een verbouwing zonder zorgen

Van ontwerp tot aan oplevering. Jouw contactpersoon zorgt voor een verbouwing zonder zorgen. Door nauw in contact te zijn met jouw aanspreekpunt blijf je betrokken met je project en kun je razendsnel schakelen en ideeën uitwisselen. Heb jij een vraag over de 3D tekeningen of wil je gewoon weten wanneer de materialen geleverd worden? Met één telefoontje heb jij je antwoord! 

Vragen?

We staan je graag te woord.

Wij creëren de perfecte ruimte voor je

Laten we het hebben over jouw ideeën. Wij zijn veelzijdig inzetbaar met op elke discipline een expert en een planning die wendbaar is en snel schakelt. Bij ABRO krijg je één centrale aanspreekpartner voor je complete project, zodat jij niet hoeft te schakelen met tal van leveranciers.