• Lenteweg 11
  • 7532 RVEnschede
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jurgen Langezaal: Sportswear Store

  • Enschede
  • 413 m2

De modieuze, sportieve man slaagt bij Jurgen Langezaal Sportswear, casual kleding met een sportief tintje van bekende en exclusieve merken. De prachtige winkel is door ABRO Projectafbouw voorzien van diverse interieur onderdelen. Waarbij de counter is betegeld met glanzende gouden tegels. De vloer is door de gehele winkel ge√ęgaliseerd en aangestort en de trap is aangepast met glaswanden voor een stijlvolle uitstraling.

ABRO helpt u met een passende oplossing voor uw ruimte of woning. Wij zorgen ervoor dat uw interieur volledig wordt ontworpen, geleverd en afgewerkt als u dat wenst. Tijdens deze periode zijn wij uw contactpersoon die alles afstemmen op uw specifieke wensen. Wel zo overzichtelijk en makkelijk tijdens het (ver)bouwen!

ABRO kijkt met veel aandacht en zorg naar de elementen en specifieke wensen. Van het ontwerp van een ruimte, de vloeren, glazen wanden, afwerking en zelf het plafond! Iedere opdracht waar ABRO aan werk is een uniek project omdat wij werken met hoge kwaliteit en stijlvolle materialen. Van ontwerp tot oplevering is ABRO Projectafbouw betrokken bij het ontzorgen wij u van begin tot eind!

Kemari in Enschede

Volgende project