• Lenteweg 11
  • 7532 RVEnschede
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

PVC vloer kantoor

Een vloer bij een kantoor is het eerste grote visitekaartje. Een mooie kantoorvloer straalt klasse uit. Daarnaast dient een vloer makkelijk schoon te maken zijn en helpen het geluid te dempen. Immers, het werken in een rustige omgeving bevordert de productiviteit. Steeds meer kantoren kiezen er dan ook voor om een PVC vloer te leggen. 

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is in feite een kunststof (parket) vloer die gemaakt is van verschillende lagen PVC. Het heeft dezelfde uitstraling als parket of laminaat maar is gemaakt van een ander soort materiaal, PVC.

Voordelen van een PVC vloer

Voor een kantoor heeft een PVC vloer veel voordelen. Wij zetten de meest belangrijke voor u op een rijtje:

  • Lange levensduur;
  • Een PVC vloer is eenvoudig te onderhouden;
  • Zorgt voor een demping van het geluid;
  • Eenvoudig om op termijn een nieuwe vloer te leggen;
  • Een PVC vloer is mogelijk in combinatie met vloerverwarming.

Voor een kantoor is een onderhoudsarme vloer natuurlijk belangrijk. Dit kan behoorlijk schelen in de schoonmaakkosten. Daarnaast is de geluidsdemping van een vloer nog belangrijker. Een rustige omgeving met een goede akoestiek is belangrijk voor jouw medewerkers. Het verhoogt de productiviteit,

PVC vloer voor op kantoor?

ABRO staat voor advies, begeleiding, realisatie en ontzorgen. Kortom; een verbouwing zonder zorgen. Wanneer je een PVC vloer wilt in jouw kantoor dan ben je bij ABRO aan het goede adres. Wij voorzien je van de beste materialen, services en het mooiste resultaat.

En dat niet alleen. Bij ABRO krijg je te maken met één contactpersoon die je voorziet van passend advies voor jouw vloer, maar ook van de juiste middelen, de beste materialen en de beste vakmensen. Benieuwd? Of heb je andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij creëren de perfecte ruimte voor je

Laten we het hebben over jouw ideeën. Wij zijn veelzijdig inzetbaar met op elke discipline een expert en een planning die wendbaar is en snel schakelt. Bij ABRO krijg je één centrale aanspreekpartner voor je complete project, zodat jij niet hoeft te schakelen met tal van leveranciers.