• Lenteweg 11
  • 7532 RVEnschede
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scheidingswanden of systeemwanden voor op kantoor

De afgelopen jaren zagen we de trend om kantoren opener en ruimer te maken, maar sommigen voelen zich niet op hun gemak in grote ruimtes. Soms kan het gevoel van privacy worden aangetast. Wat te doen als je een kantoor wil dat zowel comfortabel als stijlvol is? En waarom kunnen systeemwanden of scheidingswanden hiervoor een oplossing bieden? Je leest het hier.

Scheidingswanden kunnen een geweldige aanvulling zijn op je interieur. Ze kunnen de functionaliteit van je kantoor verbeteren. Hiermee kun je de moderne look aan je interieur geven en tegelijkertijd je kantoorruimte voorzien van privacy, zonder dat het gevoel van ruimtelijkheid verloren gaat!

Elke werknemer wil graag privacy hebben, vooral op de plek 8 uur per dag doorbrengen. Open kantoren zijn het beste voor communicatie, maar het zien van zoveel mensen in de buurt kan afleidend zijn. Het toevoegen van meer privacy aan het leven van werknemers

Open ruimtes op kantoor kunnen ervoor zorgen dat het geluid naar elk deel van je pand gaat. Alleen al een simpele glazen scheidingswand kan het geluid dempen in de gebieden waar mensen zich moeten concentreren.

Het verbouwen van een binnenruimte kan veel geld kosten. Het toevoegen van muren is vaak geen optie vanwege de grote hoeveelheid werk en tijd die je eraan kwijt bent. Het kan ook een enorme puinhoop maken, dus het hele kantoor moet tijdens de bouw leeg zijn en daarna schoongemaakt. Scheidingswanden daarentegen zijn veel makkelijker op te zetten, zodat de werknemers hier geen last van hoeven te hebben.

Als je het kantoor aantrekkelijker wilt maken voor klanten, maar je hier niet de hoofdprijs voor wil betalen, overweeg dan om scheidingswanden toe te voegen en een geheel nieuwe plek te creëren.

Ook nieuwsgierig geworden naar scheidingswanden of systeemwanden voor in uw kantoor? Neem dan nu contact met ons op!

Wij creëren de perfecte ruimte voor je

Laten we het hebben over jouw ideeën. Wij zijn veelzijdig inzetbaar met op elke discipline een expert en een planning die wendbaar is en snel schakelt. Bij ABRO krijg je één centrale aanspreekpartner voor je complete project, zodat jij niet hoeft te schakelen met tal van leveranciers.