• Lenteweg 11
  • 7532 RVEnschede
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vacature: Tekenaar / Werkvoorbereider

Wij zoeken als collega een extra tekenaar/werkvoorbereider. Dat komt omdat we het hartstikke druk hebben! Naast het ‘echt wel iets kunnen’ is bij ons het ‘zijn’, en wie je bent ook belangrijk. Welke innovatieve idee├źn heb jij en welke ontwikkelingen zie jij? Vertel het ons!

We hebben namelijk een ontzettend gave baan voor je. Van eigenhandig alles inmeten, overleggen met de projectleiders en zaken regelen, tot aan het reken- en tekenwerk en de nodige begrotingen opstellen. Er ontgaat je niets. Jij zorgt dat alles volgens plan verloopt. Dat zit in je, van tekenwerk tot het afroepen van materialen. En dat heb je al vaker gedaan. Jij bent thuis in onze wereld. Op jouw zelfstandigheid kunnen wij bouwen. Zo ontzorgen wij samen onze klanten.

Heel kort iets over ABRO Projectafbouw. Wij werken met een klein hecht team voor klanten die zoeken naar een nieuwe presentatie van hun identiteit. Elk project is uniek. En bij ieder uniek project vinden wij samen weer unieke oplossingen.

Toe aan een volgende stap? Solliciteer direct! Stuur je motivatie en CV naar info@abroprojectbouw.nl of neem contact op voor meer informatie.

Solliciteer direct!

Toe aan een volgende stap? Solliciteer direct! Stuur je motivatie en CV naar info@abroprojectbouw.nl of neem contact op voor meer informatie.