• Lenteweg 11
  • 7532 RVEnschede
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vloeren kantoor

Je bent bezig met het inrichten van jouw kantoor. De bureaus staan, de stoelen zijn binnen. Maar wat doe je met de vloer? Voor kantoren zijn er verschillende opties voor het hebben van vloer. Voor een kantoor is het hebben van een goede vloer ontzettend belangrijk. 

Verschillende opties vloeren

Voor een kantoor zijn er verschillende opties vloeren beschikbaar. Wij zetten de meest gangbare opties voor u op een rijtje:

PVC Vloer

Een PVC-vloer is in feite een kunststof (parket)vloer die gemaakt is van verschillende lagen PVC. Het heeft dezelfde uitstraling als parket of laminaat, maar is gemaakt van een ander soort materiaal, PVC.

Houten vloer

Een houten vloer bij een kantoor geeft een nette en landelijke uitstraling. Een houten vloer op een kantoor neemt weinig tot geen vuil op waardoor de lucht veel schoner blijft.

Gietvloer

Een gietvloer is een kunststoffen vloer zonder naden. Het geeft een strak en modern uiterlijk aan een ruimte. De vloer wordt gegoten op een ondervloer en vervolgens afgewerkt met een coating of lak.

Waarom is een goede vloer zo belangrijk?

Een vloer is voor een kantoor om meerdere redenen belangrijk. De meest belangrijke reden is de geluidsdemping en de voordelen die hierdoor ontstaan. Een goede geluidsdemping zorgt voor een goede akoestiek. Deze goede akoestiek zorgt ervoor dat een omgeving rustiger is om in te werken, de productiviteit stijgt en medewerkers ervaren minder stress.

Natuurlijk wil je ook een vloer die onderhoudsvriendelijk is en van kwaliteit is.

Wij creëren de perfecte ruimte voor je

Laten we het hebben over jouw ideeën. Wij zijn veelzijdig inzetbaar met op elke discipline een expert en een planning die wendbaar is en snel schakelt. Bij ABRO krijg je één centrale aanspreekpartner voor je complete project, zodat jij niet hoeft te schakelen met tal van leveranciers.