• Lenteweg 11
  • 7532 RVEnschede
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afbouw Hengelo

Ben je op zoek naar een partner voor de afbouw van jouw woning, bedrijfspand of kantoor in Hengelo? ABRO projectafbouw biedt veel verschillende mogelijkheden. Van plafonds, systeemwanden, vloerafwerking tot een interieurontwerp op maat en meer! ABRO projectafbouw biedt een totaaloplossing voor de afbouw van jouw pand of woning. Wij zorgen dat je jouw ruimte of woning in Hengelo kunt verbouwen zonder zorgen!

Eén aanspreekpunt gedurende het project

ABRO is een afbouwbedrijf dat ontstaan is uit de vraag naar een totaaloplossing. Als je kiest voor ABRO projectafbouw als partner voor de afbouw van jouw woning of ruimte dan heb je niet te maken met 10 verschillende bedrijven. Wij zorgen ervoor dat je één aanspreekpunt heeft. Je kunt bij jouw aanspreekpunt terecht met al je vragen en wij voorzien je van de juiste middelen en een passend advies. 

Plafonds, muren, vloeren tot aan meubilair 

Als totaalleverancier voor afbouw voor jouw woning of ruimte in Hengelo kunnen wij alles voor je verzorgen. Van een interieurontwerp op maat, plafonds, muren, vloeren, systeemwanden tot aan (project)meubilair! Wij kijken altijd met zorg en aandacht naar alle elementen, jouw situatie en jouw wensen. Wij werken dan ook met de beste materialen, bieden de beste service en garanderen het mooiste eindresultaat. 

Neem contact op! 

Geïnteresseerd geraakt en wil je meer weten? Neem contact met ons op of maak vrijblijvend een afspraak om samen te kijken naar de mogelijkheden voor de afbouw van jouw woning of bedrijfsruimte in Hengelo. Tijdens de afspraak werken wij samen met jouw een ontwerp tot in detail uit. Op basis van het ontwerp brengen wij je een passende offerte uit. Zo weet je direct waar je aan toe bent!

Wij creëren de perfecte ruimte voor je

Laten we het hebben over jouw ideeën. Wij zijn veelzijdig inzetbaar met op elke discipline een expert en een planning die wendbaar is en snel schakelt. Bij ABRO krijg je één centrale aanspreekpartner voor je complete project, zodat jij niet hoeft te schakelen met tal van leveranciers.