• Lenteweg 11
  • 7532 RVEnschede
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Interieurontwerp

Zoekt u een interieurontwerp of realisatie voor uw (bedrijfs)ruimte of woning? Of u nu een ontwerp voor een  functionele ruimte zoekt of een luxe ruimte zoekt, ABRO helpt u met het realiseren van een passende oplossing. Wij zorgen ervoor dat uw ruimte volledig wordt ontworpen en dat de afbouw an uw project gerealiseerd wordt. Ook zorgen we voor (project)meubilair om uw ontwerp helemaal af te maken. In deze periode zijn wij uw contactpersoon die alles afstemt op uw specifieke wensen. Dit zorgt voor overzicht en gemak tijdens het (ver)bouwen!

3D ontwerp 

Het is lastig om vanaf een tekening een goed beeld te krijgen van uw ruimte of woning. U ontvangt van ons altijd een 3D tekening zodat u een goede impressie krijgt in de ruimte die voor u is ontworpen. Aan alles wordt gedacht; plafonds, (systeem)wanden, het design en de gebruikte kleuren en materialen. Niets is te gek voor ABRO. Vooraf bespreken wij uw wensen en eisen waarmee de ontwerper later aan het werk gaat!

Particulier of bedrijfsmatig 

Of u nu particulier of bedrijfsmatig een ontwerp wilt aanvragen, dat kan! Wij zorgen ervoor dat uw wensen vervuld worden. Dankzij alle verschillende mogelijkheden in kleuren, materialen en formaten voor onder andere wanden, plafonds, vloerafwerking en (custom) meubilair is er enorm veel mogelijk bij ABRO. Het op maat gemaakte ontwerp wordt uitgevoerd en gerealiseerd voor u.

Specialisten 

Onze interieur specialisten hebben al ontwerpen gerealiseerd. Of het nu gaat om een functionele ruimte of om een luxe afwerking van een woning. ABRO helpt u altijd verder met het invullen van uw ruimte. Wij werken met gecertificeerde partners die niet alleen uw wensen realiseren maar ook goede kwaliteit leveren op het gebied van ontwerp en custom meubilair. Alle materialen die we gebruiken zijn van hoge kwaliteit en onze ontwerpers zorgen ervoor dat uw ruimte een geheel nieuw gezicht krijgt.

Over ABRO 

ABRO afbouw is ontstaan vanuit de vraag naar totaaloplossingen. De vraag naar het ontzorgd worden tijdens het (ver)bouwen en één aanspreekpunt wordt steeds groter. Eén persoon die u voorziet van de juiste middelen, passend advies, de beste materialen en de beste vakmannen. Ook tijdens de montage blijft ABRO uw aanspreekpunt. Van ontwerp tot oplevering zijn wij betrokken bij het traject en ontzorgen we u in de afbouw van uw ruimte of woning! Zoekt u custom meubilair voor in uw woning of in uw bedrijfspand? Of bent u enthousiast geworden van één van de andere mogelijkheden? Laat het ons weten! Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Wij creëren de perfecte ruimte voor je

Laten we het hebben over jouw ideeën. Wij zijn veelzijdig inzetbaar met op elke discipline een expert en een planning die wendbaar is en snel schakelt. Bij ABRO krijg je één centrale aanspreekpartner voor je complete project, zodat jij niet hoeft te schakelen met tal van leveranciers.