Systeemwanden

Bij ABRO afbouw zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van systeemwanden met een uniek of juist functioneel design. Wilt u de systeemwand in uw bedrijfsruimte laten plaatsen? Of bent u een nieuwe woning aan het bouwen en op zoek naar een geschikte indeling met een systeemwand? Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar de perfecte oplossing. Met slechts één contactpersoon ontzorgen wij u volledig en zorgen wij dat alles wordt afgestemd op uw specifieke wensen. Dit zorgt voor overzicht en gemak tijdens het (ver)bouwen!

De voordelen van een systeemwand oplossing

Een systeemwand kan uw ruimte compleet veranderen. Een van de grote voordelen van een systeemwandoplossing is het vergroten of juist verkleinen van een ruimte. Daarnaast werkt een systeemwand ook vaak met betrekking tot het verbeteren van de akoestiek, de brandveiligheid en de energieprestatie-eisen van uw woning of ruimte. Wij zorgen ervoor dat uw systeemwand geleverd en gemonteerd wordt en volledig wordt aangepast naar uw wensen.

Akoestiek en geluidsisolatie

Een systeemwand kan voor veel verbetering zorgen voor de akoestiek in een ruimte. ABRO werkt met gecertificeerde partners die niet alleen uw wensen realiseren maar ook de geluidswaarden testen. Bijna alles is mogelijk in het design van de systeemwand die u wilt plaatsen. Na afloop ontvangt u van ons een testrapport, zo kunnen wij en onze partners de kwaliteit van de akoestiek garanderen!

Gecertificeerde partners

ABRO werkt samen met de beste partners op het gebied van systeemwanden en wij zorgen dat u één aanspreekpunt heeft. U vertelt uw wensen en wij realiseren dit voor u. Of het nu gaat om een systeemwand, glaswand of een designwand. Door intensieve en professionele samenwerking tussen ABRO en haar partners is het altijd mogelijk om een oplossing voor u te realiseren.

Over ABRO 

ABRO afbouw uit Enschede is ontstaan vanuit de vraag naar totaaloplossingen. De vraag naar het ontzorgd worden tijdens het (ver)bouwen en één aanspreekpunt wordt steeds groter. Eén persoon die u voorziet van de juiste middelen, passend advies, de beste materialen en de beste vakmannen. Ook tijdens de montage blijft ABRO uw aanspreekpunt. Van ontwerp tot oplevering zijn wij betrokken bij het traject en ontzorgen we u in de afbouw van uw ruimte of woning!

Laten we het hebben over uw ideeën!

Bij ABRO kijken we met zorg en aandacht naar alle elementen van uw project. Van vloer- tot wandafwerking en van gebruikersgemak tot design. Slechts één contactpersoon houdt u de hele looptijd van het project volledig op de hoogte. Wel zo makkelijk!