• Lenteweg 11
  • 7532 RVEnschede
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Systeemwanden

Bij ABRO afbouw zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van systeemwanden met een uniek of juist functioneel design. Wil je de systeemwand in jouw bedrijfsruimte laten plaatsen? Of ben je een nieuwe woning aan het bouwen en op zoek naar een geschikte indeling met een systeemwand? Wij helpen je graag verder in jouw zoektocht naar de perfecte oplossing. Met slechts één contactpersoon ontzorgen wij je volledig en zorgen wij dat alles wordt afgestemd op jouw specifieke wensen! Dit zorgt voor overzicht en gemak tijdens het (ver)bouwen!

De voordelen van een systeemwand oplossing

Een systeemwand kan jouw ruimte compleet veranderen. Een van de grote voordelen van een systeemwandoplossing is het vergroten of juist verkleinen van een ruimte. Daarnaast werkt een systeemwand ook vaak met betrekking tot het verbeteren van de akoestiek, de brandveiligheid en de energieprestatie-eisen van jouw woning of ruimte. Wij zorgen ervoor dat jouw systeemwand geleverd en gemonteerd wordt en volledig wordt aangepast naar jouw wensen.

Akoestiek en geluidsisolatie

Een systeemwand kan voor veel verbetering zorgen voor de akoestiek in een ruimte. ABRO werkt met gecertificeerde partners die niet alleen jouw wensen realiseren maar ook de geluidswaarden testen. Bijna alles is mogelijk in het design van de systeemwand die je wilt plaatsen. Na afloop ontvang je van ons een testrapport, zo kunnen wij en onze partners de kwaliteit van de akoestiek garanderen!

Gecertificeerde partners

ABRO werkt samen met de beste partners op het gebied van systeemwanden en wij zorgen dat je één aanspreekpunt hebt. Je vertelt jouw wensen en wij realiseren dit. Of het nu gaat om een systeemwand, glaswand of een designwand. Door intensieve en professionele samenwerking tussen ABRO en haar partners is het altijd mogelijk om een oplossing voor jouw te realiseren.

Over ABRO 

ABRO afbouw uit Enschede is ontstaan vanuit de vraag naar totaaloplossingen. De vraag naar het ontzorgd worden tijdens het (ver)bouwen en één aanspreekpunt wordt steeds groter. Eén persoon die je voorziet van de juiste middelen, passend advies, de beste materialen en de beste vakmannen. Ook tijdens de montage blijft ABRO jouw aanspreekpunt. Van ontwerp tot oplevering zijn wij betrokken bij het traject en ontzorgen we je in de afbouw van jouw ruimte of woning!

Wij creëren de perfecte ruimte voor je

Laten we het hebben over jouw ideeën. Wij zijn veelzijdig inzetbaar met op elke discipline een expert en een planning die wendbaar is en snel schakelt. Bij ABRO krijg je één centrale aanspreekpartner voor je complete project, zodat jij niet hoeft te schakelen met tal van leveranciers.