• Lenteweg 11
  • 7532 RVEnschede
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afbouw Utrecht

Op zoek naar een afbouwbedrijf in de omgeving van Nijmegen en omstreken? ABRO projectafbouw helpt je verder! Wij zijn een afbouwbedrijf dat staat voor advies, realisatie en ontzorgen. Wij zetten ons in voor elk project, van groot tot klein. Hierbij kan het gaan om een afbouw, verbouwing of renovatie. Dit betekent dat ABRO projectafbouw zorgt voor een verbouwing zonder zorgen. En wie wil dat nou niet?

Projectafbouw in Utrecht

De oplossingen die wij bieden zijn heel divers. Wij kunnen je onder andere helpen bij systeemplafonds, vloerafwerking, projectmeubilair, custom meubilair en interieurontwerp. Voor zowel kleine als grote aanpassingen bieden wij een oplossing. We maken hierbij altijd gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit en regelen de werkzaamheden tot in de puntjes. Bekijk een aantal van onze afgeronde projecten en ontdek de mogelijkheden om te (ver)bouwen zonder zorgen met ABRO afbouw! Bekijk ook het project voor het Verzamelgebouw Utrecht dat is vormgegeven door verschillende containers.

Rechtstreeks contact

ABRO Projectbouw biedt één aanspreekpunt waarmee je de gehele verbouwing contact kunt houden. Hierdoor krijg je antwoord op jouw vragen en word je nooit van het kastje naar de muur gestuurd. Jouw contactpersoon zorgt ervoor dat de juiste materialen en services worden geleverd; alles voor een optimaal resultaat! Je wordt hierdoor volledig ontzorgt tijdens het (ver)bouwen. Wel zo prettig!

Neem contact op!

Heb je interesse in een verbouwing bij ABRO projectafbouw? Maak dan een afspraak! Tijdens de afspraak werken wij een ontwerp van jouw ruimte tot in detail uit, inclusief bijbehorende offerte. Neem contact met ons op via 053 – 740 01 30 of info@abroprojectafbouw.nl. Ook kun je jouw gegevens invullen op ons contactformulier waarna wij contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. 

Wij creëren de perfecte ruimte voor je

Laten we het hebben over jouw ideeën. Wij zijn veelzijdig inzetbaar met op elke discipline een expert en een planning die wendbaar is en snel schakelt. Bij ABRO krijg je één centrale aanspreekpartner voor je complete project, zodat jij niet hoeft te schakelen met tal van leveranciers.