• Lenteweg 11
  • 7532 RVEnschede
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Akoestiek verbeteren kantoor

Wanneer de akoestiek op een kantoor niet goed is dan geeft dit meerdere problemen. Een kantoor wordt dan als ontzettend druk ervaren. Personeel raakt geïrriteerd doordat ze elkaar slecht verstaan en doordat ze constant in een drukke omgeving moeten werken.

Het gevolg hiervan is dat personeel vermoeid raakt waardoor ze meer moeite hebben met zich te concentreren wat weer ten koste gaat van de productiviteit. Personeel ervaart stress van een slechte akoestiek waardoor zelfs het ziekteverzuim kan stijgen. Dit kan een bedrijf veel geld kosten. Hoe dit eenvoudig opgelost kan worden? Zorg voor een verbeterde akoestiek!

Akoestiek laten verbeteren door ABRO

ABRO staat voor advies, begeleiding, realisatie en ontzorgen. Kortom; een verbouwing zonder zorgen. Wanneer je de akoestiek in een kantoor wilt verbeteren dan ben je bij ABRO aan het juiste adres. Wij voorzien je van de beste materialen, services en het mooiste resultaat.

En dat niet alleen. Bij ABRO krijg je te maken met één contactpersoon die je voorziet van passend advies voor jouw akoestiek, maar ook van de juiste middelen, de beste materialen en de beste vakmensen. Benieuwd? Of heb je andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Wij creëren de perfecte ruimte voor je

Laten we het hebben over jouw ideeën. Wij zijn veelzijdig inzetbaar met op elke discipline een expert en een planning die wendbaar is en snel schakelt. Bij ABRO krijg je één centrale aanspreekpartner voor je complete project, zodat jij niet hoeft te schakelen met tal van leveranciers.