• Lenteweg 11
  • 7532 RVEnschede
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitgelichte kantoorstijlen

De afgelopen jaren zijn we druk geweest met het realiseren van mooie eindresultaten samen met onze klanten. Hieronder een klein overzichtje van de hoogtepunten van de afgelopen jaren!

Porsche Centrum Twente

De wens van Porsche Centrum Twente was duidelijk: een high-class afwerking met diverse eye-catchers in het interieur. Deze bestaan uit een centraal ontvangst, het Porsche-café, de Start Grid en natuurlijk de aflever-ruimte.

ABRO heeft in eerste instantie de 3D tekeningen opgesteld, de materialen in kaart gebracht en vervolgens de inrichting van de showroom bepaald. De afbouwwerkzaamheden bestaan uit de akoestische plafonds, glaswanden, het schilderwerk, het stucwerk en een groot gedeelte van het interieur. Ook voor Porsche Centrum Twente heeft ABRO weer een prachtig eindresultaat neer kunnen zetten!

 

Ervaar het project in 3D!

 

Kemari

Aan de tekentafel werd de wens van Kemari al snel duidelijk: een open werksfeer creëren met verschillende spreekkamers en werkruimtes. De op maat gemaakte glaswanden zorgen voor een geweldige ambiance op de werkvloer en de PVC-vloer maakt het strakke design helemaal af. Bekijk hieronder het resultaat!

Van iedere opdracht maken we een uniek project door te werken met stijlvolle en goede materialen van hoge kwaliteit. We zorgen ervoor dat er in al onze projecten het (ver)bouwen zo vlekkeloos mogelijk verloopt. ABRO regelt het werk tot in de puntjes. Onze kennis en ervaring delen we graag met u om nieuwe inzichten te geven.

Bekijk het hier!

House of E-Commerce

Trots op het resultaat tot dusver voor House of Ecommerce! In opdracht van Daniel hebben we een fantastisch project afgerond, namelijk een nieuwe kantine, een compleet nieuwe vleugel en vier complete kantoren voor House of Ecommerce!

Voor dit project hebben we onder andere glaswanden geplaatst, zodat de kantoorruimtes voorzien zijn van privacy.

Bekijk het hier!

Compad Software

Het nieuwe kantoor van Compad Software is flink onder handen genomen, van rustgevende akoestiek en stijlvolle glaswanden tot een complete maatwerk balie met eigen branding. Ook de moswanden geven een sfeervolle, natuurlijke look & feel in de gehele ruimte.

Ook prachtige glaswanden en deuren mogen niet ontbreken, die zorgen voor een mooie open kantoorruimte. Ook is het kantoor van akoestische wandpanelen voorzien.

Een strak kantoor is het resultaat!

Bekijk het hier!

The Concept Bar

The Concept Bar is voorzien van een prachtige kantoorruimte die afgescheiden wordt door onze ABRO glaswanden. De uitstraling van het kantoor bij entree is zakelijk en heeft een rustige uitstraling. Het achtergedeelte van het kantoor heeft juist een zeer huiselijke uitstraling met een strakke lounge plek. De wens van de klant die centraal stond was uiteraard de bar, die vanuit elke hoek van het kantoor zichtbaar is én opvalt.

Bekijk het hier!

Wij creëren de perfecte ruimte voor je

Laten we het hebben over jouw ideeën. Wij zijn veelzijdig inzetbaar met op elke discipline een expert en een planning die wendbaar is en snel schakelt. Bij ABRO krijg je één centrale aanspreekpartner voor je complete project, zodat jij niet hoeft te schakelen met tal van leveranciers.